Search
Close this search box.
Рискове ако работим в Германия

Работи в Европа. Работи в Германия.

Поемате ли риск, тръгвайки да работите в Германия?

Рисковете да работите легално в Германия с помощта на агенция са малки, стига да спазвате законите и разпоредбите на страната. 

Но имайте предвид, че е Важно е да се уверите, че агенцията е легитимна и е оторизирана от германското правителство. По този начин се гарантира, че агенцията ще може да ви помогне с всички необходими документи.

Запомнете. Ако не разполагате с необходимите документи, може да бъдете депортирани и/или глобени. 

Друга причина, поради която рискът да работите в Германия, използвайки услугите на агенция, е нисък, е и фактът, че една добра агенция има много контакти в германските бизнес среди, така че може да ви помогне да намерите работа, която е подходяща за вашите умения и опит. 

Агенции като EASTA, ще ви подкрепят и консултират по време на целия процес на кандидатстване за работа, но и след като започнете работа в Германия. Това може да бъде полезно, ако нямате голям опит зад гърба си на германския пазар на труда. Освен това EASTA има достъп до голям брой свободни работни места, които не са обявени публично. 

Но това не е всичко! 

EASTA познава добре пазарната действителност в Германия, така че допълнително ще Ви помогне, като договори достойно заплащане и допълнителни придобивки за Вас!

Има още няколко начина, по които EASTA ще сведе до минимум риска за вас. 

Един от тях е, че те ще ви помогнат в процеса на получаване на разрешение за пребиваване, ще ви намерят апартамент и ще ви помогнат да се интегрирате по-бързо в немската култура. Освен това могат да ви препоръчат езикови курсове, които да ви помогнат да научите бързо немския език.

Трябва само да сте наясно с данъчните закони в Германия, тъй като трябва да плащате данъци върху доходите си, дори ако работите само временно в страната.