Search
Close this search box.
Транспорт на работник от България до Германия?

Работи в Европа. Работи в Германия.

Транспорт от България до Германия.

Има няколко начина за пътуване от България до Германия. Най-бързият, но и най-скъпият е въздушният транспорт. Железопътният транспорт е по-достъпен вариант. А най-предпочитаният вариант са автобусите.

Разбира се, можете да пътувате и с личен автомобил от България до Германия. Това пътешествие ще ви отнеме около 24 часа и може да бъде доста уморително, особено ако управлявате автомобила. Освен това ще трябва да се уверите, че разполагате с необходимите документи.

Ако изберете да пътувате с автобус, има няколко различни автобусни компании, които предлагат този маршрут, а цените са най-различни. Пътуването обикновено отнема между 25 и 30 часа, в зависимост от спирките по пътя.

Едно от най-хубавите неща при пътуването с автобус е, че обикновено има достатъчно място за краката, което прави престоя по-комфортен. Освен това в много автобуси разполагат с Wi-Fi и електрически контакти, които са полезни, когато искате да поработите или просто да заредите вашите устройства.

Автобусите имат и предимства пред самолетите. 

Най-вече те ви позволяват да вземете повече багаж със себе си, а също така ви дават възможност да видите много интересни места по пътя.

Когато дойдете в Германия, служителите на EASTA ще ви очакват на мястото на пристигане.

Те ще отговорят на всичките ви въпроси, ще ви помогнат да се настаните и ще ви ориентират в района.

Всъщност служителите на EASTA ще се радват да ви бъдат полезни с всичко, от което имате нужда!